Dit doen wij

Informatiebijeenkomst Van Gogh Nationaal Park

Geplaatst: 07-02-2022

Het gebied tussen Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond en ‘s-Hertogenbosch wordt mogelijk ontwikkeld tot een Nationaal Park; het ’Van Gogh Nationaal Park’. Een vooruitstrevend initiatief, maar wat zijn de gevolgen voor de toekomstige bedrijfsvoering van kwekerijen in dit gebied?

Het masterplan voor dit Nationaal Park is het resultaat van de inzet van ruim veertig Brabantse partners, waaronder overheden en ZLTO, die willen investeren in de ontwikkeling van de natuur en het landschap in het economische hart van Brabant. 

 

Gevolgen voor kwekerijen

Onze adviseur Rud van Herk brengt tijdens een informatiebijeenkomst op 23 februari aanstaande de mogelijke gevolgen van het Van Gogh Nationaal Park voor kwekerijen in dit gebied beeld. Als onafhankelijke partij beantwoordt hij uw vragen en laat hij zien hoe de sector inspraak kan verkrijgen in de verdere ontwikkeling van het Nationaal Park. Namens ZLTO komen Hendrik Hoeksema en Hidde Hoetink aan het woord op deze avond.

 

Meer informatie

Heeft u een kwekerij in het betreffende gebied? Dan bent u van harte welkom op deze informatieavond. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vandunadvies.nl of telefoonnummer 013-5199458.

 

Nieuws overzicht