Dit doen wij

Van Dun Advies gaat partnerschap aan met FNRS

Geplaatst: 27-09-2017

Van Dun Advies gaat partnerschap aan met FNRS

De FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) is de branchevereniging voor professionele hippische ondernemers. De FNRS behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de branche. De FNRS helpt haar leden om vanuit hun eigen passie op een bedrijfsmatige en rendabele manier hun klanten het plezier met paarden te laten beleven.

Van Dun Advies is een partnerschap aangegaan met de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. FNRS-leden kunnen o.a. bij ons terecht met vragen over de planologische mogelijkheden en bouw- en milieuvergunningen van hun hippische bedrijf. Ook zullen wij FNRS-leden regelmatig informeren over de actualiteiten op het gebied van ruimtelijke ordening, bouw- en milieukunde.

De afgelopen periode hebben diverse hippische bedrijven die lid zijn van de FNRS al naar tevredenheid gebruik gemaakt van onze dienstverlening. Daarnaast waren we aanwezig bij de opfokbijeenkomst met het thema ruimtelijke ordening afgelopen voorjaar, en bij het hippisch ondernemerscongres op vrijdag 8 september jongstleden.

 

Nieuws overzicht