Dit doen wij

Versterking gezocht!

Geplaatst: 22-04-2021

Werken in een landelijke en dynamische omgeving waar innovatie hoog in het vaandel staat en geen dag hetzelfde is. Welkom bij Van Dun Advies!

 

Wie zijn we?

Van Dun Advies BV is een adviesbureau dat actief is op het gebied van zowel agrarische als niet-agrarische ontwikkelingen in het buitengebied. Vanuit vestigingen in Gilze, Someren en Reek zijn we actief op het gebied van ruimtelijke ordening, ontwerp, bouwkunde, milieukunde, omgevingsrecht, vastgoed en grondzaken.

Met ruim 50 collega’s ondersteunen we dagelijks agrariërs, ondernemers en particulieren bij hun plannen in het landelijk gebied. Denk hierbij aan de uitbreiding van een agrarisch bedrijf, de herbestemming van een (voormalig) agrarische locatie of de bouw van een woning.

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een specialist op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu die onze binnendienst komt versterken. In deze functie onderzoek je, samen met de adviseur en de klant, de mogelijkheden voor de gewenste ontwikkeling. Hierbij zoek je een evenwicht tussen een goede ruimtelijke ordening, actuele milieuwetgeving, provinciale- en gemeentelijke regels.

Je verzorgt aanvragen omgevingsvergunningen, schrijft ruimtelijke onderbouwingen en stelt bestemmingsplannen op. Ook het maken van ondersteunende berekeningen en onderzoeken behoort tot je werkzaamheden. Je bent op de hoogte van relevante jurisprudentie en je overlegt regelmatig met collega’s, klanten en overheden.

Elk project vraagt een andere benadering en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, geen dag is hetzelfde!

Je beschikt over HBO denk- en werkniveau. Een afgeronde opleiding HAS, NHTV of een vergelijkbare opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening, planologie of milieu heeft daarbij de voorkeur.

 

Wat bieden we?

Je werkt vanuit een vestiging naar keuze binnen een enthousiast team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Er wordt op een professionele manier samengewerkt binnen een informele werksfeer.

We bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en prima opleidingsmogelijkheden.

 

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar Van Dun Advies, t.a.v. Peter Monster, Postel 8, 5711 ET Someren. Of stuur een e-mail naar: info@vandunadvies.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Monster via telefoonnummer 0493-745015 of 06-53574185.

 

Nieuws overzicht