Dit doen wij

Voorbereiding bestemmingsplan buitengebied Someren deel 4

Geplaatst: 12-02-2021

De gemeente Someren werkt aan een herziening van het bestemmingsplan voor het buitengebied, opgesplitst in zes gebieden. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het noordelijk gelegen gebied 4 in gang.

De gemeente controleert of de locaties in dit gebied qua gebruik en gebouwen voldoen aan het geldende bestemmingsplan. Zowel op bedrijfslocaties als bij particulieren. Als er situaties zijn die niet kloppen wordt u in de gelegenheid gesteld om deze te herstellen of te legaliseren.

Om beperkingen te voorkomen adviseren wij u om goed te controleren of de bestemming en het bouwvlak van uw locatie nog aansluit bij uw (bedrijfs-)activiteiten, of er geen belemmerende functies in de omgeving worden toegekend en welke mogelijkheden het bestemmingsplan biedt bij een eventuele bedrijfsbeëindiging.

 

 

Meer informatie

Wilt u weten wat de gevolgen voor uw locatie zijn? Of heeft u hulp nodig om uw (toekomstige) situatie in kaart te brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0493-745015 of info@vandunadvies.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan van deelgebied 3 ligt ter inzage van 18-02-2021 t/m 01-04-2021. Dit betekent dat u tot 1 april de mogelijkheid heeft om een zienswijze in te dienen. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. 

 

 

Nieuws overzicht