Dit doen wij

Verbouwing boerderij en nieuwbouw schuur

De voorgevel van de oorspronkelijke boerderij ligt aan de zijde van de naastgelegen beek de Reusel. In het ontwerp is een nieuwe transparante entree gemaakt tussen de boerderij en de nieuwe Vlaamse schuur. Hierdoor is het volledige vloeroppervlak van de boerderij vrij voor gebruik van de verschillende woonruimten. Door de toepassing van eiken elementen (overkappingen), rustiek gebakken gevelstenen, keramische dakpannen (in combinatie met riet) is een sfeervolle karakteristieke woonboerderij gerealiseerd waarbij het directe contact met de omliggende landerijen duidelijk aanwezig is. De nieuwe grote Vlaamse schuur is qua materialisatie en door de gekozen constructieve uitgangspunten letterlijk van grote toegevoegde waarde en prima passend binnen het totale beeld van de boerderij.

Bekijk alle projecten

Betrokken adviseurs

Peter Mandemakers

Bouwkundig advies en ontwerp woning- en utiliteitsbouw

013 519 94 58
06 53 59 30 46