Dit doen wij

Stoeterij op topniveau

Voor een nieuw gebouwde stoeterij die zich richt op dressuurpaarden in het absolute topsegment heeft Van Dun Ontwerp & Planologie de bouwbegeleiding en het interieuradvies mogen verzorgen.

De stoeterij biedt onder andere plaats aan 41 paardenboxen, een overdekte rijhal en een ruime buitenbak, ovale stapmolen, aquatrainer, longeercirkel, 21 paddocks, speelweides, een renbaan, verschillende zadelkamers en wasplaatsen. De dressuurpaarden en ruiters hebben hier alles wat nodig is om op hoog niveau te kunnen functioneren.

Zowel de gebouwen als het buitenterrein stralen in interieur én exterieur topniveau uit. De binnenpiste, stallen, zadelkamers, personeelsappartementen en ontvangstruimte; alles is zeer zorgvuldig uitgevoerd en ingericht.

Onze architecten hebben, naast de bouwbegeleiding, de uiteindelijke inrichting en uitvoering van de binnenruimtes voor hun rekening genomen. Zij hebben gezorgd voor de vertaalslag van het oorspronkelijke ontwerp naar de uiteindelijke uitvoering, door de herinrichting van ruimtes en het bepalen van de kleurstelling en materialisering.

Het resultaat? Een stoeterij waar je U tegen zegt.

 

 

 

Bekijk alle projecten

Betrokken adviseurs

Peter Mandemakers

Ontwerp & bouwkundig advies woning- en utiliteitsbouw

013 519 94 58
06 53 59 30 46
Jeroen Pickhard

Architect

013 519 94 58
06 41 82 23 41